4 Jackpoti võitu Youtubes, mida ei tohiks vaatamata jätta

Hinda

1 hääl2 häält3 häält4 häält5 häält
Laadin...

Uudis

Kas mitte ei oleks tore võita jackpoti? Oodates oma mängutulemust hakkab keha ülenisti kihelema, süda tuksub kiiremini ning tundub, et mõneks millisekundiks see peaaegu seiskub. Järsku kärgatab sinu ümber elevus, ning ümbruskonnas viibinud ruttavad sind õnnitlema. Kas oskad ette kujutada seda tunnet, kui slotimasina ekraanile ilmub kiri: Jackpot?

Eestis ei ole suured loto võidud lihtne tulema, sest kohalikel lotomängudel ostab pileti keskmiselt 11 tuhat inimest nädalas. Juhul kui pileti hind küündib keskmiselt 3 euro väärtuseni, koguneb iga nädal võidufondi 33 tuhat eurot. Juhul kui jackpot jääb võitmata, kandub see üle järgmise nädala võidufondi. Ühe miljoni euro saavutamiseks tuleb jackpot jääda loosimata ühe aasta jooksul. Suuri elamuse võimalust pakuvad Eestis näiteks Euro Jackpot ning veebis https://www.ninjacasino.com/ee.

  1. Alexander Degenhardt suutis 2012.aastal novembris võita slotimasinal 2.8 miljonit dollarit ning parima sõbra abil sai see võit ka üles filmitud ning Youtube üles laetud. Mereväe üksuses teeniv Alexander suundus vaba aja veetmiseks Las Vegasesse ning teenis pea 3 miljonit dollarit Balley Money Vault masinal. Üksikuna elav mereväelasest sai ihaldatuim poissmees – ajalehtede promo tekitas suure elevuse. Youtube kommentaariumis tekkis korralik kaasaelamine kuid siiski jagati ka halvustavaid kommentaare.
  2. Kasiinode üheks sisekorra reegliks on oma häälekate kaasaelamiste minimaliseerimine, et ei segataks kaasmängijaid. Siiski 9.08 minutit kestvas videos ergutab meesterahvas oma kaaslast slotimasina taga. Pea järjepidev karjumine: “Go baby” toob kaaslasele suure $1800 võidu. Las Vegases asuvates kasiinodes on slotimasinad tihti ka madalate võidusummadega, kuid isegi 1800 dollarit tundub sel hetkel hiiglaslik võidusumma. Lingi videole leiab siit.
  3. Kasiino mäng Queen of the Wild on mõnele mängijale tundmatu slotimäng, kuid ühele Youtube kangelasele tõi see siiski järgmises videos pea 10 tuhande dollari suuruse võidu. Kuna Queen of Wild on Amazonase temaatiline slotimäng, saab lisaks võidule nautida kaunite piltide ning kombinatsioonide mängu. Ühel mängijal piisas boonuse keerutuste vooru märguandest, et haarata taskust välja oma iPhone, ning oma mänguaeg 5 minuti jooksul salvestada. Pea 220000 punkti teeninud mängija võidusummaks oli 9600 dollarit, mille võitmiseks tuli keerutada slotimasinal kettaid 28 korral. Enamus spinne tulid lisavõiduna ning mitmeid suuri punktiteenimisi saatis edu pea esimest spinnist. Elamusrohket kasiinovõitu on võimalik jälgida siit.

Storm Lords – 121,400 dollarit võitnud Lorelee sai oma võidu taaskord slotimasinalt Storm Lords. Slotimängus on 5 ketast ning võidutulemusi annab 50 erinevat kombinatsiooni. Siiski on tegemist online veebis salvestatud slotimänguvõiduga ning videoteavitust võidust jagab video siin.


Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga