Kõige vaadatuimad eestlaste videomängud

Hinda

1 hääl2 häält3 häält4 häält5 häält
Laadin...

Uudis

Videomängud ei ole eestlastele võõrad. Lisaks mängimiserõõmule arendavad eestlased ka ise mänge – aastakümnete parimaks mänguks kuulutatud Disco Elysium on Time ajakirja andmetel lausa revolutsiooniline.

Videomänge nautivad huvilised veedavad ekraanide taga tunde. Gameplay süsteeme kasutavad nii profesionaalsed mängurid kui ka näiteks https://www.nutz.ee kasutajad. Mida suudavad pakkuda mängurid huvilistele vaid oma videomängu mängimise üles laadimisega? Saame kohe teada.

  1. Minecraft – TheBestGames974 – 129 tuhat vaatajat
  2. Happy Wheels – Kuulimagnetgames – 58 tuhat vaatajat
  3. GTA IV- TheBestGames974 – 46 tuhat vaatajat

Ülal on välja toodud kolm kõige vaadatumat eesti keelset gameplay videot ning kui jätkata nimekirja, siis selgub, et kõik need kolm kasutajat ning lisaks HDTanel laevad enim üles videosid mängustrateegiatest. Eesti keelsed mänguvideod on enim levinud noorema vanemaklassi seas, kes kasutavad neid videosid enda huvide arendamiseks. Lisaks arvestatakse gameplay versiooniks ka streamerite kontenti, kus mängijad  mängivad mänge sissetuleku teenimiseks.

Minecraft on üheks levinumaks videomänguks PC ja Playstationi konsoolil. Minecrafti videotel on kokku üle miljardi vaatamise ning sellest miljardist omab oma osa ka eestlased.

Minecraft – TheBestGames974 – 129 tuhat vaatajat

Mängur, kellel on nüüdseks Youtube’s üle 9 tuhande jälgija ning kes ei piirdu oma mängukogemuste jagamisega vaid YT kommuunis. Jõulueri I oli esimeseks kõige vaadatumaks Minecrafti gameplay vaadatud videoks ning tegemist on streameriga, kes lisab Youtube videosid trikkide jagamisest kuni maailmade ehitamiseni välja.

Happy Wheels – Kuulimagnetgames – 58 tuhat vaatajat

Kuulimagnetgames (teise nimega Artur Rehi) on kasutanud oma mängukanalit koomiku ning mängurina 2012.aastast saadik. Artur ei postita vaid gameplay stiilis, vaid ta suhtleb kogu mängu ajal teiste vaatajate kui ka kaasaelajatega.

GTA IV – TheBestGames974 – 46 tuhat vaatajat

Uus aasta erina postitatud video stream GTAIV mängust teenis kiirelt 46 tuhat vaatajat ning liiklusspordina mõeldud mäng peidab endas siiani palju enamat kui kiirendavad autod ning huvitavad avatarid.


Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga