Microgaming on online slotimängude lipulaev

Hinda

1 hääl2 häält3 häält4 häält5 häält
Laadin...

Uudis

Online kasiinod on alati uhked parimate mängude pakkumise üle ja need, kellel on juurdepääs slotimängude kassahittidele, suudavad tavaliselt koguda suuremat kasutajaskonna. Mõned mängijad otsivad online kasiinot valides mänguautomaate, mis neile meeldivad ja kasutades selleks aadressil https://www.online-casino.ee/manguautomaadid/ toodud  näiteid ja juhiseid.

Tuntud kolmanda osapoole tarkvara on aga teine oluline kriteerium mille järgi valik tehakse. Kui mängija on harjunud, et tal on kasutamiseks olemas mängutootja Microgaming tasuta slotid, siis on see ta valikul ka määravaks. Vaatame lähemalt milline on Microgaming mängutootja tarkvara ja kuidas kasvas sellest kunagisest väikesest mängude arendajast üks maailma suurimaid online slotimängude pakkuja.

Microgaming mängutootja ajalugu

Microgaming pretendeerib maailma esimesele online kasiino omanikule, käivitades selle 1994. aastal. Kuigi seda väidet on raske kontrollida, ei vaidlustata seda samuti keegi ja nii võib ettevõtet pidada online kasiinode mängusektori vanaisaks ja üheks tõeliseks pioneeriks, kes on aidanud kujundada valdkonda selliseks nagu me seda praegu tunneme.

Microgaming otsustas juba varakult, et selle asemel, et keskenduda kahele keerulisele ülesandele korraga – mängude loomisele ja veebikasiino haldamisele, siis spetsialiseeruvad nad hoopis ühele valdkonnale. Arvestades kasvavat operaatorite hulka, märkas Microgaming võimalust toota kvaliteetseid mänge, mida hiljem anda kasutamiseks online kasiinodele.

Lisaks auhinnatud mängude väljatöötamisele oli Microgaming ka eCOGRA asutajaliige. See on hasartmängusektori asutus, mis annab veebikasiinodele usaldusväärsuse garantii ja aitab kaasa ausa mängu tagamisele.

Tänapäeval on Microgaming endiselt üks suurimaid sõltumatuid mängude arendajaid ja tööstuse üks suuremaid tegijaid. Nende mänge hinnatakse pidevalt fännide lemmikute hulka ja Microgaming mänguautomaatide progressiivsed jackpotid on ühed suurimad, mida veebist leiab. Kuna nad jätkavad mängude arendamist erinevatele platvormidele, tehnoloogiatele ja žanritele, kasvab nende tähtsus online hasartmängude sektoris ilmselt veelgi.

Parimad Microgaming mängud

Valida on sadade mängude hulgast erinevate žanrite ulatuses. Suurem osa ettevõtte viimaste aastate tööst on olnud slotimängude väljatöötamine, mis moodustavad enamuse nende online kasiino klientide tuludest. Peale selle pakub Microgaming ka lauamänge, nagu rulett ja blackjack, aga ka fantastilisi live kasiino mänge, mis asetavad mängija kõrgekvaliteedilise voogedastuse kaudu tegevuse keskmesse.

Üks Microgaming mängutootja kõige kuulsamaid mänge on Mega Moolah. See on progressiivne slotikas, mis on ka ühe maailmarekordi omanik. Nimelt Briti sõdur nimega Jon Heywood oli selle mänguautomaadiga see õnnelik, kes võitis vapustavalt 13,2 miljoni naelsterlingit üheainsa 25 sendise keerutusega.

Samuti on Microgaming teinud mänguautomaate nagu Avalon II, Cash Splash, Alaska Fishing ja üha populaarsemad Thunderstruck seeriad (kusjuures Thunderstruck II on neist kõige populaarsem). Need on Norra teemalised mänguautomaadid, mis edastavad eepilist graafikat ja efekte ning kombineerivad selle kõige põnevamate boonuste funktsioonidega. Isegi kui sa pole slotimängude suur austaja on Thunderstruck II mängimiseks siiski väga lõbus.

Põhjused miks mängida Microgaming mängutootja mänge

Microgaming on online kasiinode sektoris sünonüüm tipptasemele ja see peegeldub kõigis nende mängudes. Graafika on muljetavaldav, jackpotid on tohutud ja mängijatele võitude tagasimakse protsendid on üldiselt palju heldemad kui need, mida leiad mujalt. Kui otsid mänge, millel on kaasa tugev teema või eepiline emotsioon on Microgaming mängutootja valikus sulle palju võimalusi.

Microgaming mängud on soovitatavad, olenemata sellest, mida slotikate mängimisest otsid. Pikaajalised mängijate lemmikud ja kvaliteedi kindel valik on just see, mida saad nautida Microgaming slotikaid mängides, tehes seda maailma kõige suuremates ja parimates online kasiinodes.


Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga