Youtubes kuvatakse edaspidi eraldi sakkides/tab-ides videod, shorts lühivideod ja live otseülekanded

Hinda

1 hääl2 häält3 häält4 häält5 häält
Laadin...

Uudis

Kas oled viimasel ajal tähele pannud, et mõne kanali all on mõned videod või live otseülekanded puudu? Youtube hakkas ja hakkab järjest enamatele kasutajatele edaspidi kanalite vaates näitama eraldi sakkides (tab-ides) pikki tavavideosid, shorts lühivideosid ja live otseülekandeid.

Seni kuvati need kanalite vaates kõik ühes video nimelises sakis segamini koos, edaspidi video saki all enam siis shorts-e ja live otseülekandeid ning nende järelvaatamise võimalusi ei pakuta vaid neid tuleb otsida eraldi tab-ide alt.

Selle muudatuse eesmärk on sõltuvalt video vaataja eelistustest lasta tal keskenduda just talle huvitavale sisutüübile, vastavalt siis video, shorts või live ülekanne.

Muudatus puudutab nii nutitelefonide ja tahvelarvutite app-e Android ja iOS platvormidel kui ka tavalist veebiversiooni arvutis. Arvutis muudatuse tegemiseks ise midagi tegema ei pea, kui see kuva sinuni jõudnud veel pole siis tuleb lihtsalt oodata ning nutiseadmete puhul soovitatav esialgu veenduda, et app on uuendatud viimase versioonini siis kui ka siis sa veel ei näe sisu uutmoodi kuvatuna siis tuleb samuti oodata kui see ka sinu kontoni “levib”.


Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga